Unifi Biz Lite 10mbps

Unifi Biz Advance 30mbps

RM179

RM249*

Berikan perniagaan anda pelan internet yang boleh membantu anda meningkatkan kejayaan anda dengan pelan biz lite ™.

Guna apa yang anda perlukan, anda juga menikmati kadar rata 20sen / min untuk semua talian tetap dan mudah alih di seluruh negara.

Dapatkan kelebihan yang anda perlukan untuk menonjol, dengan pelan awal biz 30Mbps. Memberi khidmat pelanggan anda dan memudahkan mereka mendapat capaian kepada perniagaan anda. Dengan penambahan Simple Voice Plus 30, anda juga akan menikmati panggilan percuma sehingga RM30 ke nombor tempatan dan Nasional.

Unifi Biz Advance Plus 50mbps

Unifi Biz Pro 100mbps

RM299

RM349

Dengan pelan ini, perniagaan anda gah berkembang seiring dengan sambungan internet berkelajuan tinggi yang laju dan stabil.  Dengan penambahan Simple Voice Plus 30, anda juga akan menikmati panggilan percuma sehingga RM30 ke nombor tempatan dan Nasional.

Menjalankan perniagaan boleh menjadi satu cabaran. Biz pro plan ™ 100Mbps menjaga segala-galanya untuk anda, jadi anda boleh menumpukan perhatian kepada perkara-perkara yang lebih penting untuk perniagaan anda. Dapatkan semua alatan yang anda perlukan, ditambah dengan Simple Voice Plus 50 dengan panggilan percuma sehingga RM50 ke nombor tempatan dan Nasional.

Daftar Unifi EBiz Sekarang!
PROMOSI SEHINGGA

Close Menu