Daftar Unifi Streamyx Broadband Malaysia – 0132540003

UniFi

Inilah dunia anda. Kehidupan lebih pantas dengan UniFi Jalur Lebar Berkelajuan Tinggi

UNIFI merupakan perkhidmatan Jalur Lebar Berkelajuan Tinggi yang terbaru di perkenalkan di pasaran.  Kini, ramai individu, syarikat dan organisasi bukan bermotifkan untung telah beralih ke perkhidmatan jalur lebar UNIFI.  Sekiranya anda belum pernah mendengar tentang perkhidmatan UNIFI, maka, anda patut mengambiltahu tentang kelebihan perkhidmatan ini kerana telah ramai yang menggunakannya dan memberikan respon positif kepada perkhidmatan ini.

Servis ini di perkenalkan dengan 3 jenis pakej bagi pengguna individu/rumah dan 3 jenis pakej bagi perniagaan.  Kelajuan muat turun / muat naik yang di tawarkan 5Mbps, 10Mbps dan 20Mbps.

Video Promosi TM UniFi
Kesemua pakej-pakej kediaman yang di sediakan dicaj mengikut pakej dan tiada caj berasingan bagi talian tetap. Pakej perkhidmatan Jalur Lebar digabungkan dengan Talian tetap dan menawarkan kadar panggilan terendah mengikut KADAR RATA 10 sen/min ke telefon mudah alih dan talian tetap lain di seluruh Malaysia.  Disamping itu, pakej ini juga didatangkan bersama 15 saluran HyppTV PERCUMA dan banyak lagi saluran PREMIUM / saluran berbayar pada kadar RM3 bagi setiap saluran.

Ini merupakan satu tawaran yang amat menarik pada harga yang amat munasabah, wajar dimiliki bagi setiap isi rumah.

Leave a Reply